Με τον Θεοδόση Νικηταρά και οι Νίκος Φραζής και Γιάννης Καλλούδης

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και οι Νίκος Φραζής και Γιάννης Καλλούδης
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύο νέοι συνδημότες μας από την Αντιμάχεια, ο Νίκος Φραζής και ο Γιάννης Καλλούδης εντάσσονται από σήμερα στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω» ενώνοντας τις δυνάμεις τους για την αλλαγή πορείας του νησιού μας που σηματοδοτεί η εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαϊου.

 

Την υποψηφιότητα του Νίκου Φραζή, ενός νέου δυναμικού υποψήφιου από την Αντιμάχεια, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής, ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως».

 

Ο Νίκος Φραζής, ένας νέος δυναμικός υποψήφιος από την Αντιμάχεια, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής, μετά την συνάντησή του με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά δήλωσε πως αποδέχτηκε την πρότασή του γιατί όπως είπε «πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στο Δήμο και στην κοινωνία μας. Με ρεαλισμό, σοβαρότητα και τεκμηρίωση να σχεδιάσουμε το μέλλον του νησιού μας για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής. Η κοινωνία μας, τόνισε, για να προχωρήσει έχει ανάγκη την ενότητα και τον αλληλοσεβασμό. Αυτή την ενότητα εκφράζει και διασφαλίζει ο Θεοδόσης Νικηταράς για αυτό και αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του».

 

Ο Γιάννης Καλλούδης, συνταξιούχος προϊστάμενος του ΟΤΕ, με μεγάλη διαδρομή στα αυτοδιοικητικά, θα συνεισφέρει με την εμπειρία του και την αγάπη του για τον τόπο στην υλοποίηση του πλάνου μας για την ισχυρή Κω του μέλλοντος.