Δημήτρης Σαράντης : Έναρξη δρομολογίων τουριστικής περιόδου 2019

Δημήτρης Σαράντης : Έναρξη δρομολογίων τουριστικής περιόδου 2019
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και επικοινωνίας με την διοίκηση της FRAPORT GREECE και μετά από ενημέρωση του Παραρτήματος Κω του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου προκύπτουν ενδιαφέροντα στοιχεία για τις πτήσεις και τις αφίξεις Απριλίου στο αεροδρόμιο του νησιού μας.

Οι συνδημότες επιχειρηματίες και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό, όπως και στα γύρω νησιά, καλό είναι να γνωρίζουν το πρόγραμμα αφίξεων πτήσεων εξωτερικού και  εσωτερικού στο διεθνές αεροδρόμιο Κω «Ιπποκράτης».

Από 31 Μαρτίου έως 30 Απριλίου έχουμε 278 αφίξεις εξωτερικού και 172 αφίξεις εσωτερικού, στοιχείο που θα τους βοηθήσει στον προγραμματισμό τους.

Την έναρξη της τουριστικής σεζόν πρόκειται να κάνει η αεροπορική εταιρία Lauda Motion, από το Ντισελντόρφ της Γερμανίας και θα προσγειωθεί στο Διεθνές αεροδρόμιο Ιπποκράτης την Κυριακή 31/3 με ώρα άφιξης 11.05 π.μ. και σε συνέχεια στις 13.05 μ.μ η δεύτερη άφιξη με Easy Jet από το Γκάτγουικ του Λονδίνου.

Την Δευτέρα 1η Απριλίου Lauda Motion από το αεροδρόμιο Ντισελντορφ της Γερμανίας με ώρα άφιξης 11.05 π.μ., Transavia από Άμστερνταμ στις 13.05 μ.μ, Ryanair από Βερολίνο στις 13.20 μ.μ..

Την Τρίτη 2/4 Ryanair Sun S.A. από Πίζα Ιταλίας 09.10π.μ., Ryanair Sun S.A. από Βαρσοβία στις 10.40 π.μ., Ryanair Sun S.A.από Γκάτγουικ Λονδίνου στις 13.55μ.μ., Ryanair Sun S.A. από το Πόζναν της Πολωνίας στις 14.35 μ.μ., Ryanair Sun S.A. από Βρότσλαβ της Πολωνίας στις 15.15 μ.μ., Ryanair Sun S.A. από Πόζναν Πολωνίας στις 18.25 μ.μ και Easy Jet στις 21.15 μ.μ από Γκάτγουικ Λονδίνου.

 

Προσπάθεια μας είναι η πολυσυζητημένη και πολυπόθητη επέκταση της τουριστικής περιόδου να γίνει πραγματικότητα.

Εύχομαι σε όλους καλή τουριστική χρονιά, με υγεία, χαμόγελο και συνεργασία, για την ισχυρή Κω που μας αξίζει. Για αυτή την Κω αγωνιζόμαστε και θα νικήσουμε.

 

Σαράντης Δημήτριος

Πρόεδρος Τουριστικού Τμήματος ΕΒΕΔ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ»